Singapore bokat

En sak är iallafall nu säker, den 9:e november flyger Jag, Fanny och Jonatan vidare till Singapore! Tydligen så måste man ha ett utresedatum för att komma in Indonesien så vi tänkte, varför inte universal studios i Singapore m.m.? Singapore är något man inte vill missa när man besöker Asien men det är heller inget ställe man vill vara länge på. Det är så stort och nytt. En stad som växer så det knakar i marken. Fullt av infinity pools, skyskapor och shopping (inte för att man lär ha plats över i backpacken men jag gillar idéen) Några dagar hade vi tänkt, sen blir det av till än så länge okända destinationer. Vi flyger med Jetstar Airways från Denpasar som tar 2.5 timme för cirka 400kr. Löjligt hur billigt det är! Vi har googlat omdömen på flygbolaget och det verkar vara samma koncept som Ryanair, vi klagar ej. 
 
         
 
Juste, fick reda på en rolig nyhet i veckan. Ruben Schildts följer även med på surflägret i Bali och hänger även på en veckan efter. Tänk, för några månader sen satt jag här och dagdrömde om att åka själv då ingen hade delade tankar och nu sitter jag här, 27 dagar innan avresa med ett drömgäng? Jag är för extas just nu.
 
 
 

Nästa äventyr

Min gamla tonårsblogg fylld av händelserika dagar i mitt liv har nu blivit reseblogg. Förra gången jag skrev så åkte jag ner till Zambia på volontärresa, denna gång blir det backpacking i Asien. Den 18e oktober så flyger jag och tjej vid namn Fanny Götze ner på en one-way-ticet till Indonesien för att starta vår backpacker resa med surfläger på Bali. Jag och Fanny träffades via ett reseforum på reseguiden.se och klickade direkt. Vi tog en fika och det kändes som vi redan kände varandra. Andra gången vi träffades så bokade vi i princip vår resa, vårt gemensamma äventyr. Detta är, vilket många också tycker helt galet, och ja det är det. Men vad är livet om man kan förutspå allt? Fyll det med spontanitet och galna ideer så upptäcker du nått nytt varje dag. Fanny kommer göra min resa, inget henne, ingen resa. Min kära vän Jonatan Siönäs följer även med en bit på resan.
 
 
                            
                                                             Indonesien på världskartan.
 
Denna sista månad i Sverige är det mycket som händer på agendan och många att säga hej då till. Mycket att packa och många papper att fixa. Sen, äntligen, blir jag en officiell backpacker!