in the alps

Sitter har med Hanna (Panna) och berattar till alla att jag ar secret ninja! Och hon tvinga mig beratta att hon agde mig i pingpong... okej da.. Kan bara saga att 3 tjejer i ett rum inte var en sadan bra ideè, haha branda armhalor och nyckel krig ladde detta till!

Men iallafall, det ar jatte fint har, stort. Sikten var ju skit bra idag med underbara 2meter och puckel pist! ♥ Nu tycker jag att6 det ar jatte jobbigt att skriva har pa det har tangnetbordet, sa puss pa er alla!

(Halsning till elskling & Emelie, hej)

just nu på kvällen


Hahahaha tur att jag vågar bjudá på mig själv iallafall, bara älskar hur min mun ser ut här hahah! Mind på något annat, mitt hår :) För er som inte vet eller sett mig, nu är jag ljus brunette ! Vad tycker ni?

Jo som sagt sitter här hemma och försöker packa, vet ni var jag ska? ;) Ska ta flyget till dom Italienska Alperna imorn kl. 4.30 på morgonen ZzZzZzzz..... Hoppas att jag inte skadar mig den här gången bara, haha. Kommer hem på måndag efter sportlovet så vi får hoppas att jag får en rikdigt het google bränna nu! Satsarn!

Åker ditt med vänner med familj, Hanna och Gustav Wikman, Veronica m.m trevligt trevligt.