Kuala Lumpur

Ja ni, Kuala Lumpur var ju ingen hit enligt varken mig eller Fanny. Ingen slags karisma what so ever över staden. Det är egentligen bara höghus blandat med betong. Det fanns inte så mycket turism egenskaper över staden. Igår besökte vi Batu Caves som finns på posters lite överallt. Vi kom dit, såg en helt fantastisk framsida med en lång trappa som leder till grottan. Vi gick upp för trappan och mötes av några hinduer som hoppade runt och kastade blommor, that's it. Vi fick se besöket som ett träningspass för rumpan pga alla trappor istället. Vi har rent av hängt på hostellet som förövrigt är toppen. Kan inte tipsa om att åka till Kuala Lumpur men om ni gör det, stanna på Reggae Mansion Hostel. 

Idag tar vi en buss från TBS central här i Kuala Lumpur till Melaka vilket tar cirka två timmar. Vet inte så mycket om stället mer än att det är en slags by. Har hört mycket gott om staden ifrån en tjej från surfcampet. Vi får rent av se hur länge vi stannar där. 

Föresten; det är mega billigt här i Malaysia. Maten kostar runt 5 MYR vilket är cirkus 10kr. Bussen till Melaka kostar 13 MYR. Tänk er också att detta är huvudstaden och att det är dyrare här? Detta är inte landet som kommer göra mig bankrutt iallafall. 

Kommentera här: