haj vid fotterna

kul bror man har !

Vi var ute och snorklade en liten bit fran baten (vi var ute pa snorklings utflykt, och helt plosligt sa var det en stor stor fisk framfor oss, men jag sag det inte. Det var en haj pa cirka 1.5, 2 meter. Calle bara borjar simma bort hur snabbt som helst och lamnar mig kvar och jag fattade ingenting. Nar han nastan var vid baten sa skrek han att det var en haj dar! Klart jag blir skraj da! Och det var varkligen inte sa att hej sara jag raddar dig \, utan nejnej han lamnar kvar mig..

Fick sen vceta att den inte var farlig men anda, laskigt..

direkt fran thailand!

Har hittat en dator pa hotelet nu, ska bara gora ett kort inlagg for clara vill ocksa ha datorn..

Vi har inte hunnit gora sa mycket an typ bara vart pa spa och sant, Vi kom fram typ igar pa eftermiddagen. Sov natan hela resan till thailand, super skont! Har iallafall hunnit gora mina naglar, noppat ogonbrynen och fargat ogonfransarna pa spat! Kanns sa fracht!  Och sen nar vi skulle tillbaka till hotellet sa akte vi tuktuk pa motor vagen, jaa det var ju en upplevelse! Han svangde overt en tre filig vag i motsatts mott han korde, pust!Men nu ska vi vidare pa kvalls marknad, mysigt !
Puss pa er, Kommer sakert flera inlagg har nere sa hall uppsikt!

frågelåda

Nu när jag är borta tänkte jag ha en frågestund här på bloggen ! Fråga vad ni vill så svarar jag när jag kommer hem! Ni vet nog själva vad för frågor jag kommer svara på och inte.

Så kommentera på !