dom är för underbara !

Nu ca klockan tolv så hörde jag stenar som kastades mott mitt fönster. När jag öppnade fönstret så stog Josef och Louise där och sjöng "jaa må hon leva" för mig, på min födelsedag. Att till och med orka ta sin tid att knalla hitt bara för att sjunga för mig, det specielt. Jag bara hängde där utanför mitt fönster och hade inga ord i munnen. Dom är bara för underbara! Ni ska bara veta hur mycket det betydde för mig, jag har inga ord som beskriver det ! Jag älskar er!high school 2012-2013High School. Andra året på gymnsiumet så ska jag dra iväg till USA och gå ett år på high school. Det är redan bestämt. Har drömt om att åka ut och plugga ända sedan jag var liten och var tvungen att cykla med hjälm. Men tänk er att åka till ett helt annat land, bo hos en familj du inte känner, fira thankgiving, få amrikanska vänner, gå på prom, spela i skollaget. Ja listan är lååång. Varje gång jag tänker på det så blir jag så uppspelt! haha. Men det kommer bli svårt att lämna alla kompisar här i Sverige, men man får komma hem på loven och hälsa på.

Om jag skulle kunna välja plats att plugga på är nog Carlifornia, kentucky (för dom pratar coolt där) och florida. Tänk när man kommer hem? Vilket bra uttal man kommer få då :P?

här vistades moa sjögrenIdag efter skolan kom moatoa hem till mig, det var mysigt. Vi tog igen lite eftersom vi inte träffas på länge. Hon åt upp mina chips. Föresten hon har färgat håret ser ni det? Visst är det fint? Jag tyckte det var mega fint på dig!

Skolan har vart ganska lungt idag, har bara haft teknik, bild och svenska. skönt. På bilden han jag färdigt med min bildmap som skulle beskriva mig. Självklart så ritade jag en glass, ett sara pris (eftersom jag är så cool så har jag ett eget pris), och så skrev jag "OHNEJ SARA, KRASCH!" eftersom den meningen får jag höra ganska ofta.. Förstår inte varför..